Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

«Αγαπητές Χανιώτισσες.
Αγαπητοί Χανιώτες.
Την ώρα που συντάσσονται οι παρακάτω γραμμές, δε γνωρίζω ποιες είναι οι προθέσεις της ηγεσίας του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ», σε σχέση με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του Νομού Χανίων για τις προσεχείς εκλογές. 
Θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω όλες και όλους εσάς για την προσωπική μου θέση, σεβόμενος την εμπιστοσύνη με την οποία τιμήσατε και εξακολουθείτε να τιμάτε το πρόσωπό μου.
Δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές, για λόγους ανθρώπινους και πολιτικούς.
Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς για τη συνεργασία που είχαμε, για την προσπάθεια επίτευξης μιας καλύτερης πραγματικότητας για τη Χώρα και το Νομό μας.
Θέλω επίσης να σας διαβεβαιώσω, ότι θα εξακολουθήσω να παρακολουθώ τις πολιτικές εξελίξεις και να συνδράμω με κάθε δυνατό τρόπο στη συνδιαμόρφωσή τους.
Θεωρώ ότι ο Τόπος μας και οι Άνθρωποί του, δικαιούνται σωστής εκπροσώπησης και διεκδικήσεως όλων αυτών που τους αξίζουν.
Παραμένω ενεργός πολιτικά με όποιες δυνάμεις διαθέτω προς την κατεύθυνση αυτή.
Με πολλή τιμή
Μαρακάκης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: