Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΜΕ....

 Για να μην έχουμε αυτά κάθε φορά που κάποιοι αποφασίζουν να ξεκινήσουν την πορεία τους την στιγμή που οι χιλιάδες επισκέπτες μας γυρίζουν στα ξενοδοχεία τους καλό είναι να αλλάξουμε την διαδρομή του κρητικού γάμου μας μιας και αυτό που έγινε σήμερα δεν ήταν διαφήμιση αλλά δυσφήμηση και ας πάρουμε (ξερόλες όλοι μας) την γνώμη ενός αστυνομικού που από πέρυσι είχε προτείνει η διαδρομή να ξεκινάει από το Μαύρο Μώλος και διαμέσου της Σκαλίδη της Περίδου να καταλήγει στην πλατεία Τζανακάκη. Εκεί πρέπει να γίνεται εξάλλου ο κρητικός γάμος για να να είμαστε και ακριβοδίκαιοι...Τι δουλειά έχει στην παραλία όταν εκεί γίνονται άλλα.....
Τέλος καλό είναι ο κρητικός γάμος με το Φεστιβάλ κουλτούρας να μην συμπίπτουν....γιατί τα κακά είναι περισσότερα από τα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: