Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΟΧ-ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 0-0

Δεν σχολιάζω την απόδοση παικτών και προπονητών της ομάδα μας που στάθηκε πολύ καλά σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, σε ένα εχθρικό γήπεδο. Όμως δεν μπορεί να μην σταθώ στον τρόπο που μας αντιμετώπισαν, φίλαθλοι και διοίκηση του ΑΟΧ, βρίζοντας παίκτες, προπονητές, φιλάθλους. 
Δεν ήταν λίγες οι φορές που ακούστηκε το περίφημο σύνθημα των Χανιωτών προς εμάς...ήρθαν οι χωριάτες...λες και τα "παιδάκια" αυτά των 55 και 60 χρόνων είναι βέροι πρωτευουσιάνοι γεννημένοι στα σαλόνια της μεγαλούπολης. Εγώ ένα θα τους θυμίσω οτι οι ομάδες φαίνονται στο γήπεδο και τα παιχνίδια κερδίζονται εκεί και όλοι αυτοί (λόγω ηλικίας) θα θυμόνται πολύ καλά ποιοι ήταν οι χωριάτες πριν κάμποσα χρόνια, όταν ξανανταμώσαμε. Ντροπή λοιπόν και περιμένω να δω ανακοινώσεις ιδιαίτερα από τον ΑΟΧ που έχει και νέα διοίκηση.

Φυσικά είναι καιρός να καταλάβουμε οτι από δω και πέρα είμαστε μόνοι σε μια κατηγορία και ένα άθλημα που μας κυνηγάνε "δικοί μας άνθρωποι" ...Εμπιστοσύνη δεν θα βρεις από κανένα τους, εξάλλου μέρα με την μέρα είναι φανεροί οι λόγοι που μας κυνηγούν ακόμα και στα φιλικά ...μας φοβούνται!!





1 σχόλιο:

Ο "Χανιώτης" είπε...

Ο χανιωτης ειναι χωριατης στο μυαλο...αντι να χαιρομαστε που εχουμε 2 ομαδες β εθνικη (Β ΕΘΝΙΚΗ ετσι να το καταλαβουν μερικοι σιγα σιγα) και που εχουν δυνατοτητες για μια καλη θεση αλλα και γιατι οχι και ανοδο και μια στην super league προσπαθει ο ενας να φαει τον αλλο.Δεν γινονται ετσι οι ομαδες...