Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27
Σεπτεμβρίου, πραγματοποιούνται και φέτος από Περιφέρεια, Δήμους και φορείς της Κρήτης σημαντικές εκδηλώσεις οι οποίες απευθύνονται στους επισκέπτες του νησιού.
Οι εκδηλώσεις αυτές στοχεύουν στην ανάδειξη, προβολή του Τουρισμού και του Πολιτισμού της Κρήτης αλλά και της μοναδικής Κρητικής φιλοξενίας.
Παράλληλα, στις 27 Σεπτεμβρίου ημερομηνία η οποία καθορίσθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1970 ως Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, τα μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι της Κρήτης και ολόκληρης της χώρας θα έχουν ελεύθερη είσοδο.

Ο πιο τουριστικός δήμος της Κρήτης, με πάνω από 3.000.000 επισκέπτες, με τις ομορφότερες παραλίες Μπάλο-Ελαφονήσι-Φαλάσαρνα, ξέχασε να στήσει την δική του γιορτή σε αντίθεση με όλους τους άλλους δήμους της Κρήτης. Ας ελπίσουμε του χρόνου να μην το ξεχάσουμε!!!

1 σχόλιο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ Γ. είπε...

ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΝΝΗ!~ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΞΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ! Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ... ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΧΑΛΙΑ ΔΡΟΜΟΙ-ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ-ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΒΑΜΜΕΝΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΜΗΔΕΝ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ-ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ-PARKING ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ... ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕς "ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ" ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΔΕΙς ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ..