Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ

Λύματα, νεκρά ψάρια και δυσοσμία είναι αυτά που αντικρίζει όποιος βρεθεί στον ποταμό Ταυρωνίτη. Εικόνες ντροπής όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής τόσο για
εκείνους που διαμένουν εκεί, όσο και για τους ξένους επισκέπτες. Οι κάτοικοι για την ανατροπή αυτής της κατάστασης ζητούν την συνδρομή του Δήμου και των αρμόδιων υπηρεσιών.... γράφουν τα ΜΜΕ των Χανίων. 

Μιας και είμαι σίγουρος ότι ο όμορος δήμος θα ευαισθητοποιηθεί...ας κοιτάξει μετά και τα σύνορα του προς δυτικά που έχουν καταντήσει χωματερή. Ειδικά το κομμάτι από το Μελισσουργό ως και τα Νοπήγεια είναι νέος Κουρουπητός..αν πάλι δεν τον ενδιαφέρει ας μας το παραχωρήσει....επίσημα!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: