Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΣΑΜΟΥ & ΣΕΛΙΝΟΥ
ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ
Το Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο φορέα ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ, το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας Frederick και το Πανεπιστήμιο Πάφου παρέχουν την δυνατότητα μεταπτυχιακών σπουδών εξ αποστάσεως. Τα μεταπτυχιακά αφορούν τις Οικονομικές και Διοικητικές Επιστήμες , τις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες, την Επιστήμη της Αγωγής (Εκπαίδευση).
Τα μεταπτυχιακά είναι αναγνωρισμένα στην Ελλάδα από τον ΔΟΑΤΑΠ. Όλα τα μεταπτυχιακά έχουν διάρκεια τριών ακαδημαϊκών εξαμήνων. Εξετάσεις και μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα στις εγκεκριμένες αίθουσες του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου. Για περισσότερες πληροφορίες  στο τηλέφωνο 28220- 24184 και στη Γραμματεία του Πολύκεντρου (02.00 μ.μ. έως τις  09.00 μ.μ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: