Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΙΚΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ

Αν ο δήμαρχος κατέβαινε όπως έλεγαν οι πληροφορίες πριν τις εκλογές υποψήφιος βουλευτής και εφόσον ήταν στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν και επίσημα από σήμερα βουλευτής... βέβαια υποθετικά όλα αυτά και με πολύ σάλτσα.

Το ενωμένο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ πήρε ότι δεν κατάφερε στις προηγούμενες αναμετρήσεις και αν μείνει στην εξουσία ένα-δυο χρονάκια ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θα ..ανθίσει περισσότερο.

Όσο για τα γεροντοπαλλήκαρα της ΝΔ καιρός να πάρουν των ομματιών τους και ας καταλάβουν οτι ..Μητσοτάκηδες δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ.

Πόσους εκτέλεσαν στην Μαλάθυρο είπαμε το 1944 ....61 παλληκάρια;

Θα ακούει Μαρακάκη στα Χανιά ο Σταύρος και θα βλέπει εφιάλτες... όχι μόνο από τον Γιώργο αλλά και από τον Μιχάλη που είναι δύναμη. 

Το ΛΑΕ του Λαφαζάνη δεν θα έμπαινε στην Βουλή ακόμα κι αν ρίχνανε το όριο στο 2.5% αυτός θα έπαιρνε 2.49% ήταν....προγραμματισμένο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο ποτάμι θα πήγανε ?Σιγα που θα έφευγε ο Αντώνης 300 χρόνια φούρναρης και με τέτοιο τεράστιο πολιτικό παρελθόν ,απο την εποχή της Νομικης(1973) Καλά δεν το γνωρίζεις?

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

έχεις μπει στους ανεπιθύμητους ..ο άγνωστος που έγραψε για την Μαλάθυρο!