Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ώρα 11:00 θα γίνει στο Γενικό Λύκειο Κισάμου ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς για το νέο σύστημα του Λυκείου (μαθήματα, ώρες, προσανατολισμοί, προαγωγή,...). Οι μαθητές της φετινής Γ' τάξης είναι οι πρώτοι που δοκιμάζονται στο νέο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, και καλούνται ιδιαίτερα οι γονείς αυτών των μαθητών να είναι παρόντες. Η 30η Σεπτεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία, πέρα από την οποία δεν επιτρέπονται αλλαγές στους προσανατολισμούς που επιλέγουν οι μαθητές, ζήτημα κρίσιμο για τα επιστημονικά πεδία προς τα οποία μπορούν να κατευθυνθούν. Θα ενημερώσει και ο πρώην υπεύθυνος ΓΡΑΣΕΠ (Γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού) Κισάμου, κ. Ζουριδάκης Νεκτάριος.
Επίσης, εκ μέρους του συλλόγου γονέων του Γενικού Λυκείου ανακοινώνεται ότι ταυτόχρονα θα διεξαχθούν εκλογές για ανάδειξη νέου Δ. Σ.
Περισσότερα στην σελίδα του Γενικού Λυκείου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: