Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΗΝ ΠΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ

Μια σημαιούλα πείραξε κάποιους Χανιώτες που υπάρχει στην ετικέτα της Κισαμίτικης μπύρας ΛΥΡΑ ... 
Εμένα πάντως δεν με πείραξε μιας και δεν με ενδιαφέρει το εξωτερικό του μπουκαλιού όσο το εσωτερικό του ..και η ΛΥΡΑ είναι από τις καλύτερες μπύρες που κυκλοφορούν σήμερα στην Κρήτη.
Οπότε πιάσε μια ΛΥΡΑ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κακώς δεν σε ενόχλησε! Η Ελλάδα είναι ΜΙΑ ενιαία και αδιαιρετη και τέτοιου είδους σύμβολα, πρέπει μεν να τα θυμόμαστε και να τα γνωρίζουμε αλλά όχι να τα επαναλαμβάνουμε! Ειδικά σε τέτοιους καιρούς! Αν θεωρείς ότι "σιγά δεν έγινε και κάτι " να μας πεις με ποια λογική το έβαλε τότε και τι σκεφτόταν όταν ενέκρινε το σχέδιο.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

δεν φοβάστε να κριτικάρετε ένα γεγονός αλλά φοβάστε να γράψετε τ΄όνομα σας...τι άνθρωποι είσαστε; Δεν μπορώ να σου απαντήσω ανώνυμα...γράψε τ΄όνομα σου να σου πω τον λόγο ...

Δερουκάκης Εμμανουήλ είπε...

Κάθε προϊόν και brand, μπορεί να χρησιμοποιεί κάθε στοιχείο που επιθυμεί ακόμα και στοιχείο από την ιστορία. Το ότι χρησιμοποιούμε στοιχεία ιστορίας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επιθυμούμε και την αναβίωση τους. Αν μια μπύρα στην Ρόδο έχει έναν Άγγλο ιππότη με σπαθί θα σας ενοχλούσε τόσο; Νομίζω άλλα ενοχλούν περισσότερο...

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνω για καμιά φώτο της μπύρας σε καλή ανάλυση να δω και εγώ τι είναι αυτή η ετικέτα αλλά δεν υπάρχει πουθενά στο Ιντερνετ. Αν υπάρχει μεγαλύτερης ανάλυσης φώτο ας την ανεβάσει κάποιος ( αν επίσης υπάρχει εξήγηση τι απεικονίζει η ετικέτα ακόμα καλύτερα )
Ευχαριστώ ο Ανώνυμος



Υ.Γ Άλλος Ανώνυμος δεν είμαι ο 16 Σεπτεμβρίου 2015 - 8:56 μ.μ