Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΞΕΣΠΑΣΕ...

...μίνι πόλεμος μεταξύ "Νέων Οριζόντων" και Κισαμικού με υπονοούμενα και ανταλλαγή
επιστολών. Ένας οικογενειακός πόλεμος που νομίζω ότι δεν συμφέρει κανένα, ιδιαίτερα τώρα που μόλις προχθές διαπιστώσαμε την "αγάπη" των Πρωτευουσιάνων στα Χανιά. Τα κάστρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ πέφτουν από μέσα και αυτό ας το καταλάβουν όλοι, ας ρίξουν λίγο τους τόνους λοιπόν, ιδιαίτερα λίγες μόλις μέρες από την επίσημη πρεμιέρα της ομάδος στα μεγάλα σαλόνια. 
Επιμένω ότι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια κινήθηκε επαγγελματικά σε όλες τις ερασιτεχνικές κατηγορίες έχει το δικαίωμα του λάθους, του ράβε-ξήλωνε, της ερασιτεχνικής φιλοσοφίας, έχει το δικαίωμα να κάνει αυτά που ως και σήμερα έκανε και της βγήκαν και δημιούργησαν ένα ενθουσιασμό και μια σούπερ έκπληξη στα ποδοσφαιρικά δεδομένα του νομού και της πόλης μας. Έχει το δικαίωμα λοιπόν του πειράματος, του ανακουταλέματος, της ερασιτεχνικής συμπεριφοράς, όταν αυτοί οι άνθρωποι, ίδιοι 4 χρόνια τώρα δίνουν ώρες-χρήμα- κούραση για να κάνουν τα όνειρα τους και δικά μας φυσικά, πραγματικότητα!
Ανέκαθεν θέλαμε το καλύτερο για αυτήν την ομάδα, όλοι μας, και σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις παραλείψεις, ερασιτεχνισμοί και λάθος αποφάσεις, αλλά αυτά ακόμα και σήμερα που η ομάδα περπατάει σε επαγγελματικά σαλόνια λέγονται..σιγανά, ψιθυριστά, φιλικά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: