Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

19%.....

Χθες έγινε και η ετήσια εκδήλωση της booking.com στο Minoa Palace και όπως βλέπουμε και στον χάρτη που ανάρτησαν τα στελέχη της η Κίσαμος φιγουράρει ψηλά ψηλά στις κρατήσεις για φέτος με μια μεγάλη αύξηση του 19%. Φυσικά ειμαστε ακόμα πολύ πίσω αλλά το μέλλον είναι εδώ στην παρθένα περιοχή του νομού με τις καλύτερες παραλίες και τις ομορφότερες διαδρομές...λίγη περισσότερη προσοχή χρειαζόμαστε στις Natura μας και κάποιους μεγάλους επενδυτές....και θα απογειωθούμε

6 σχόλια:

Α.Π. είπε...

Αφιερωμένο στους επιχειρηματίες που μονίμως "κλαίγονται"

Δερουκάκης Εμμανουήλ είπε...

Δεν είναι απαραίτητα καλό το ότι είμαστε στην πρώτη θέση...

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Α.Π, μην μπαίνετε στο κόπο να ποστάρετε μπούρδες, φιλοσοφίες και την ίδια καραμέλα που έχει λιώσει. Δηλαδή Μανώλη καλύτερα θα ήταν να είμαστε ουραγοί; Εξήγησε το σκεπτικό σου.
Περράκης Κώστας.

Παπαδημητράκης Μενέλαος είπε...

Πρεπει να επενδυσουμε πρωτα στην καθημερινοτητα και οχι στις ξεπετες!!!! πεζοδρομια, δρομοι, φωτισμοι, ηχορυπανση, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.... Και ολα αυτα προυποθετουν οτι πρεπει πρωτα απ'ολα εμεις να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ

Δερουκάκης Εμμανουήλ είπε...

Κώστα το σκεπτικό μου ξεκιναει απο το ότι είμαστε πρώτοι στην booking.com όχι στον συνολικό όγκο των κρατήσεων αναμάρτητη με τον τροπο κράτησης. Αυτο εξηγεί πολλά. Λέγοντας ότι δεν ειναι απαραίτητα καλο που είμαστε στην πρώτη θέση δεν σημαίνει ότι θα ήθελα να είμαστε στην τελευταία. Οι κρατήσεις προφανώς και πρέπει να αυξάνονται αλλα δεν ειναι ο μόνος τρόπος να αυξηθούν μέσω της booking. Αυτά προς το παρόν και για εδώ. Έχουμε συζητήσει αρκετές φορές και προφανώς θα ξαναγίνει.

Γιάννης Κοκκινάκης είπε...

Πριν 5 χρόνια που ξεκινούσα στο χώρο του Τουρισμού, μιλούσα με ξενοδόχους της περιοχής οι οποίοι έψαχναν τρόπους να αυξήσουν τις κρατήσεις, τους πρότεινα το booking και πολλοί δεν το ήξεραν ενώ άλλοι αντιδρούσαν με τα ποσοστά προμήθειας... πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό ξενοδοχείων γεμίζουν με booking ... Μετά λοιπόν από 5 χρόνια εμπειρίας πιστεύω ότι χρειάζεται και το booking αλλά δεν πρέπει να είναι μονόδρομος.. Πρέπει να υπάρχει συνδυασμός με τα δικά τους συστήματα κρατήσεων απο δικές τους ιστοσελίδες... Και αν κάποτε μπορέσουν, να γεμίζουν τα ξενοδοχεία τους μόνοι τους. Αυτό είναι αρκετά εύκολο αρκεί να προσπαθήσεις! Ο χειμώνας είναι η καλύτερη περίοδος, πολλές εκθέσεις, πολλά σεμινάρια στην Αθήνα και όχι μονο, χρόνο για κατασκευή σωστής ιστοσελίδας και εκπαίδευση... κτλ κτλ. Φυσικά αυτά θέλουν χρήμα και τρέξιμο, αλλα η Κίσαμος είναι σε καλό δρόμο! Εφόσον βλέπουμε νέους ανθρώπους να αναλαμβάνουν ξενοδοχεία και τους παλιούς να ξεκουράζονται, υπάρχει ελπίδα. Αυτά όλα είναι η δουλειά των ξενοδόχων, αυτά που λέει ο Μενέλαος και πολλά ακόμα είναι η δουλειά του Δήμου. Εγώ πάντως δεν θα ερχόμουν να επενδύσω σε ένα δήμο που ανέχεται ταμπέλες "προς ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ" σβησμένες με σπρέι ... και παραδείγματα πολλά .. τα οποία να διορθωθούν δεν χρειάζονται χρήματα !