Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Αναβρασμός σήμερα στον αγροτικό κόσμο της Κρήτης λόγω του παγκρήτιου παναγροτικού συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο. Αγρότες από κάθε γωνιά του νησιού, όπως είναι και η φιλοδοξία των διοργανωτών, θα συγκεντρωθούν με τα αυτοκίνητα και τα τρακτέρ τους στις 11:00 το πρωί στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου στο πλαίσιο μιας μεγάλης ανοιχτής συνέλευσης θα αποφασιστεί η μορφή των κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της ημέρας, αλλά και στα επόμενα 24ωρα.
Παρόν στο συλλαλητήριο αγρότες από την Κίσαμο, αλλά και ο δήμαρχος μας με τον αντιδήμαρχο κ. Παρτσαλάκη! Mάλιστα προς ένδειξη συμπαράστασης ο Δήμος Κισάμου παρέμεινε κλειστός από τις 12:00 το μεσημέρι έως το πέρας του ωραρίου των υπηρεσιών του.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε ρε παιδιά!!!

Ανώνυμος είπε...

τι να δειτε? οταν πανωγραφατε μαζι με τους εργοστασιαρχες τα λαδια και οταν τα εκατο προβατα τα δηλωνατε χιλια ηταν καλα ε? και να οι επιδοτησεις..ΦΠΑ 26% και λιγο σας ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Όταν τα τρώει (ψηφίζει) η αλεπού τα ξυράφια είναι καλά, όταν τα κατουράει είναι το δύσκολο. Απο το καφενείο και με εργάτες και με χρηματοδότηση θαλασσοδανειου απο την Αγροτική, μπορώ να κάνω κι εγω τον αγρότη. Βάστα γερά Σόιμπλε να γίνουμε κράτος. Κωστας Περρακης.

Ανώνυμος είπε...

Και όταν τσουβαλιάζουμε όλους... τους αγρότες τώρα, τους ΔΥ πιο πριν, τους... τους... τους....

Η αγροτιά ξεκληρίζεται και την πληρώνουν όλοι, για λαμογιές που έκαναν κάποιοι!! Προφανως να την πληρώσουν αυτοι οι κάποιοι, αλλα τώρα μιλάμε για καταστροφή της αγροτικής παραγωγής της χώρας!! στο 1% θα είναι σε λίγο ο πρωτογεννης τομέας παραγωγής και θα ειναι όλα εισαγώμενα...

Ξυπνήστε ρε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι νομιζω λαθος να λεμε οτι ολοι οι αγροτες ειναι τεμπεληδες και ειδικα στη δικη μας περιοχη και να λεμε βαστα γερα Σοιμπλε αν καποιοι ευνοηθηκαν πηραν θαλασσοδανεια πανωγραφανε ηταν τελοσπαντων παρανομοι να τους βρουνε και να τους τιμωρησουν φορος 26% απο το πρωτο ευρω και 0 αφορολογητο ειναι αδικο εκτος αν το παιρνετε κ.Περρακη ως τιμωρια για ολες τις παρανομιες συνολικα ελεος...