Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΗΓΟΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου και η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία "ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α.", πραγματοποιούν επιστημονικό ΣΥΝΕΔΡΙΟ, με κεντρικό ΘΕΜΑ: ‘ΠΑΡΗΓΟΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ’, το οποίο θα λάβει χώρα από 4 έως 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015, στις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ.
Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου είναι το Δίκτυο του Οικουμενικού Πατριαρχείου για  την Ποιμαντική Διακονία στο Χώρο της Υγείας και το Καρέλλειο - Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Ομιλίες θα κάνουν οι Αθηνά Βαδαλούκα, Αν. Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας, Ευνομία Αλεξοπούλου – Βραχνού, Διευθύντρια – Συντονίστρια Αναισθ/κού  Τμήματος, Ιωάννα Γιαννή, Ψυχολόγος, Κωνσταντίνος Β. Ζορμπάς, Δρ Θεολογίας-Κοινωνιολογίας, Γεν. Δ/ντής της ΟΑΚ, Αναστάσιος Καντιάνης, Δρ. Νομικής Παν/μίου Göttingen, Μαρία Κοκολάκη, Αναισθησιολόγος, Πρωτοπρεσβύτερος Σταύρος Κοφινάς, Συντονιστής του Δικτύου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για  την Ποιμαντική Διακονία στον Χώρο της Υγείας, Μελισσάρη Ιωάννα – Αικατερίνη, Λογοθεραπεύτρια του Κέντρου Ημέρας Νόσου Αλτσχάιμερ Χανίων, Σταύρος Μπαλογιάννης, Ομότιμος Καθηγητής Νευρολογίας, Α.Π. Θεσσαλονίκης,  Μπερναλή Νικολέτα, Αναισθησιολόγος,  Παναγιωτάκη-Δαυίδ Καλλιόπη, Διευθύντρια Αναισθησιολογικού Τμήματος Γ.Π Ν Ηρακλείου  «Βενιζέλειο». 
Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Iεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης.
Πληροφορίες για συμμετοχή: κ. Κατερίνα Καρκαλά – Ζορμπά, Τηλ. επικοινωνίας: 2824 0 22245 ή 22500.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
..
Ονοματεπώνυμο:

Ειδικότητα:

Φορέας:

Διεύθυνση:

Τηλ. επικοινωνίας:

e-mail:

Ημ/νία άφιξης

Ημ/νία αναχώρησης

Κόστος για τρεις ημέρες ανά άτομο:


 
Απλή συμμετοχή:                            70 € *                 


 
Mε διανυκτέρευση σε μονόκλινο: 170 € 


 
Με διανυκτέρευση σε δίκλινο:      130 €                                       
                                
* Η τιμή περιλαμβάνει γεύματα και έξοδα συμμετοχής στο συνέδριο

Δεν υπάρχουν σχόλια: