Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΡΕΠΕΙ...

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, το Εθελοντικό Σωματείο "Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι", θα πραγματοποιήσει Συναυλία για τα παιδιά στο κινηματοθέατρο Αστόρια με τίτλο «Για Πάντα Παιδιά».
Σε αυτήν την προσπάθεια θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς οι παρακάτω καλλιτέχνες:
Ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Δημήτρης Αποστολάκης (Χαϊνηδες), ο Αντώνης Μαρτσάκης και η Γεωργία Νταγάκη συμμετέχουν, σε μια συναυλία αλληλεγγύης για τα παιδιά!
Τιμές για τα εισιτήρια : Προπώληση 7€ κανονικό, ανέργων, μαθητικό, φοιτητικό, πολυτεκνικό .
Ταμείο την ημέρα της εκδήλωσης : 7€ ανέργων, μαθητικό, φοιτητικό, πολυτεκνικό, 9 € κανονικό .
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος του Ηρακλείου και μέσα από αυτήν τη ψυχαγωγική δράση, να υλοποιηθεί το πλάνο-πρόγραμμά της ομάδας.
Συγκεκριμένα, στόχος είναι να βοηθηθούν για 6 μήνες περισσότερες από 100 οικογένειες καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε θέρμανση, φάρμακα, σχολικά είδη και παιδικό πρωινό (αυτή η προσπάθεια γίνεται καθαρά για τα παιδιά), αξίας  περισσότερης των 12.000€.
www.ataxtoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: