Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Για το θέμα ίδρυσης Δημοτικού λιμενικού Ταμείου Κισάμου...είχαμε γράψει στις 11-12-2014 και ήταν μια απόφαση που είχε πάρει ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Κισάμου, το νυν αλλά και το προηγούμενο. Τώρα που σκόνταψε και δεν καρποφόρησε η προσπάθεια το ξέρουν πολύ καλά ο πρώην αλλά και ο νυν δήμαρχος. Φυσικά γνώμη μου είναι όλα αυτά έγιναν (γινόντουσαν) επειδή δεν είχαμε εκπροσώπηση στο Δ.Σ του λιμενικού ταμείου και θεωρούσαμε το λιμάνι μας πολύ ριγμένο από κάθε άποψη. 
Έτσι όλοι είχαμε την υποψία, έτσι είχε φανεί άλλωστε και από δηλώσεις ντόπιων "αξιωματούχων" οτι επιτέλους θα είχαμε μια εκπροσώπηση στο νέο διορισμένο Δ.Σ. Ατυχήσαμε μιας και τέτοια ατυχήματα συμβαίνουν συχνά στην περιοχή μας....
Παρ΄όλο που γνωρίζουμε τα άτομα που προτάθηκαν από την Κίσαμο να μπουν στο νέο Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου, όπως και τον λόγο που ο ένας αρνήθηκε ευγενικά.... τα κρατάμε μυστικά, και ατενίζουμε το μέλλον με ....σκεπτικισμό.
Αυτά προς απάντηση ενός σχολίου ...καθόλου μα καθόλου φιλικό!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: