Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ

Στα Χανιά πήραν .....
Κυριάκος Μητσοτάκης   3166
Βαγγέλης Μεϊμαράκης   1517
Απόστολος Τζιτζικώστας 413
Άδωνις Γεωργιάδης         224
... απλά τα πράγματα για να μπορέσει να έχει μια καλή αντιπολίτευση αυτό το χαραμοφάικο κράτος χρειάζεται μια αντιπολίτευση που θα δίνει λύσεις βασιζόμενη σε νέες ιδέες και δεν θα στηρίζεται στον γνωστό παλαιοκομματισμό. Λύση είναι μόνο ο Κυριάκος.
Στην Κίσαμο πήραν ......
Βαγγέλης Μεϊμαράκης     107
Κυριάκος Μητσοτάκης     205
Απόστολος Τζιτζικώστας 106
Άδωνις Γεωργιάδης             7
..... και δεν θα σχολιάσω πως στην καληώρα πήρε τους 106 ψήφους στην Κίσαμο ο Τζιτζικώστας, καθόλου!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε μας δουλεύετε που ο Μητσοτάκης δεν ανήκει στο παλαιοκομματικό σύστημα; Φυσικά και ανήκει όπως όλοι τους ειδικά οι μητσοτάκηδες. Με αυτά τα μυαλά να συνεχίσετε και θα γίνουμε χειρότερα. Επειδή είναι νέος σημαίνει ότι είναι και εκτός συστήματος; Τράβα γίνε εσύ αρχηγός της ΝΔ να δουμε πόσες ψήφους θα πάρεις. Ούτε από έξω δεν θα περάσεις. Το ότι ο Κούλης είναι ιδανικότερος για την ΝΔ είναι άλλη κουβέντα. ΓΙΑ την ΝΔ!