Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ¨ΖΩΝΤΑΝΟ¨ ΑΚΟΜΑ

Μια απλή δημοσίευση στο F/B της παραπάνω φωτογραφίας έκρυβε μια έκπληξη..... 1970 όταν ο Μάνος είχε έλθει για κάποιες μέρες στην γενέτειρα του με την ολοκαίνουργια sunbeam Alpine S1 και οι νεαροί τότε Καστελλιανοί έτρεξαν να την δουν.... χθες πήρα και το εξής μήνυμα από τον φίλο Μάνο Τζ. "Είμαι πολύ τυχερός το αυτοκίνητο αυτό είναι στην κατοχή μου" (και μου έστειλε την παρακάτω φώτο!!!)
Έκπληξη που το αυτοκίνητο "ζει" αλλά και μπράβο του που διατήρησε σε τόση καλή κατάσταση το αυτοκίνητο του Μάνου Κατράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: