Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΤΡΟΜΕΡΟ......

Οικογενειακή φαίνεται να είναι η υπόθεση της διπλής δολοφονίας που σημειώθηκε πριν ένα χρόνο περίπου στο Σφηνάρι όταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι χτυπήθηκε μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι του.
Από χθες οι διωκτικές αρχές του νομού έφεραν αποτέλεσμα στις έρευνες των δολοφόνων του ζευγαριού ακολουθώντας κάποια ίχνη και πραγματοποιώντας τρεις προσαγωγές.
Οι προσαγωγές αυτές έγιναν συλλήψεις ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι φερόμενοι ως δράστες είναι τρεις άνδρες από τα Χανιά με τον «οργανωτή» της όλης δολοφονίας να φαίνεται πως είναι ο 47χρονος γιος του ζευγαριού.
Από την πρώτη στιγμή είχε διαφανεί πως η αιτία της δολοφονίας του ηλικιωμένου ζευγαριού ήταν η ληστεία ωστόσο όπως προκύπτει από την προανάκριση οι λεπτομέρειες της άγριας αυτής δολοφονίας είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικές.
Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι ο «οργανωτής» της διπλής δολοφονίας του ηλικιωμένου ζευγαριού είναι ο ίδιος ο 47χρονος γιος του.
Ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να συμμετείχε ενεργά στον ξυλοδαρμό του ζευγαριού.
Οι πληροφορίες θέλουν οι δύο Χανιώτες, 33 και 48 χρόνων, να μπήκαν μέσα στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού με τον 47χρονο γιο να βρίσκεται ακριβώς απ’ έξω.
Οι δύο δράστες φαίνεται ότι χτυπούσαν αλύπητα το ηλικιωμένο ζευγάρι ζητώντας πληροφορίες για το πού είχαν κρύψει τα χρήματα.
Τραγική φιγούρα σε όλη αυτή τη κατάσταση είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας που βρήκε τους γονείς του άγρια δολοφονημένους. Χθες τα μεσάνυχτα μόλις έμαθε ποιος βρίσκεται πίσω από την δολοφονία ξέσπασε άγρια κατά του 47χρονου αδελφού του.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: