Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΔΙΧΩΣ ..ΟΔΗΓΟΥΣ ΟΜΩΣ!

Γράφει στην προσωπική το σελίδα ο κ. Πολάκης αναπληρωτής υπουργός υγείας. 
"Με γρήγορες κινήσεις τα 7χρονα ασθενοφόρα στην δύναμη του ΕΚΑΒ"
- Το Πυροσβεστικό Σώμα προσέφερε σήμερα, 23 Ιανουαρίου 2016, εννέα (9) ασθενοφόρα οχήματα στο Υπουργείο Υγείας, με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρησιακής ανταπόκρισης του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (E.K.A.B.).
Τα εννέα αυτά ασθενοφόρα που φέρουν πλήρη ιατρικό εξοπλισμό, αποτελούν μέρος δωρεάς δώδεκα (12) συνολικά ασθενοφόρων από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.
Κύριε υπουργέ τα ασθενοφόρα θα υπάρχουν και θα βρίσκονται άλλοτε αραγμένα και άλλοτε εν κινήσει... όμως καλό είναι να λύσετε πρώτα το πρόβλημα των οδηγών που όταν (τέτοια τύχη έχουν οι Έλληνες) χρειάζονται, ο οδηγός έχει συμπληρώσει τις ώρες οδήγησης ή δεν υπάρχει βάρδια. Μια εθελοντική ομάδα οδηγών μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει ή να κάνει τα ρεπό των οδηγών, μια ομάδα που θα έχει τα επαγγελματικά διπλώματα της και θα εκπαιδευτεί για αυτό, μια ομάδα οδηγών του δήμου που ανήκουν τα Κ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: