Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ

Μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του δήμου Κισάμου για την εκδήλωση που πραγματοποίησαν από κοινού Δήμος Κισάμου -ΣΕΔΗΚ - 3ο Νηπιαγωγείο και 3ο Δημοτικό σχολείο Κισάμου, σχετικά με την ευαισθητοποίηση της νεολαίας για την γευστική και υγιεινή αξία του ελαιόλαδου. 
Η εκδήλωση είχε δυο σκέλη, ένα για τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους, με ομιλητή τον Δρ Μιχελάκη Νικόλαο επιστημονικό σύμβουλο του ΣΕΔΗΚ με θέμα "Ανάγκη ευαισθητοποίησης της Νεολαίας στις αξίες της Ελιάς και του Ελαιόλαδου" και το δεύτερο μόνο για γονείς με Θέμα "Το Ελαιόλαδο και τα σπορέλαια στην διατροφή ενηλίκων και παιδιών. Θετικές και αρνητικές επιδράσεις" με ομιλητή τον καρδιολόγο Μιχάλη Μπονατάκη.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης λειτούργησε και έκθεση ζωγραφικής των μαθητών αλλά και μια γευσιγνωσία με εδέσματα αποκλειστικά φτιαγμένα με ελαιόλαδο.
Μπράβο σε όλους και ειδικά στους δασκάλους και νηπιαγωγούς των σχολείων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: