Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

10ο ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016

Nαι είναι από τα μεγαλύτερα δρώμενα της πόλης τα τελευταία χρόνια παρ΄όλο που "σαμποτάρεται" επιμελώς... Θυμάμαι πριν κάμποσα χρόνια τι αγώνα κάναμε μέσα από τις εφημερίδες για να κατορθώσουμε να το ξαναφέρουμε στην μουντή καθημερινότητα μας, στην πόλη μας. Τα καταφέραμε και διασκεδάζουμε κάθε χρόνο .. παρά τις ιδιοτροπίες μας που κατά κύριο λόγο πηγάζουν από την πολιτική (ποιος δήμαρχος είναι) κατά βάθος το αγαπάμε και δεν κάνουμε χώρια του. Είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα είναι πετυχημένο και θα τραβήξει πολύ κόσμο, εξάλλου το έχουμε ανάγκη. Δεν κάνουμε συγκρίσεις όταν περνάμε καλά.....
Και να μην ξεχνάμε ότι χωρίς την Βίκυ, καρναβάλι ούτε στα όνειρα μας....αυτό ας το καταλάβουμε και ας κάνουμε μια προσπάθεια να το στηρίξουμε ..είναι για το καλό της πόλης και των παιδιών μας, από ανθρώπους που διαχρονικά και δίχως ταμπού και προκαταλήψεις αγαπούν την Κίσαμο..
Τέλος καλός θα είναι και ο ντόπιος εκφωνητής φέτος ....που τον βλέπουμε μπροστά μπροστά. 
Πάμε γερά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: