Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ 2016

Ποιοι οικισμοί και τοπικές κοινότητες δεν θέλουν για φέτος Δακοκτονία.
1. Οικισμός Αλιγοί της Τ.Κ Στροβλών δεδοµένου ότι ο Πρόεδρος της Τ.Κ έχει δηλώσει ότι δεν επιθυµούν τη συµµετοχή τους στο πρόγραµµα, όπως το 2015 και τα προηγούµενα χρόνια.
2. Της τοπικής κοινότητας Σασάλου δεδοµένου ότι ο Πρόεδρος της Τ.Κ. έχει καταθέσει από το 2015 αίτηση των παραγωγών που αντιπροσωπεύουν παραπάνω από το 50%, που δηλώνουν ότι δεν επιθυµούν τη συµµετοχή τους στο πρόγραµµα.
3. Του Οικισµού Μελισσιάς Τ.Κ.Κάµπου δεδοµένου ότι ο Πρόεδρος της Τ.Κ. έχει καταθέσει από το 2015 αίτηση των παραγωγών που αντιπροσωπεύουν παραπάνω από το 50%,που δηλώνουν ότι δεν επιθυµούν τη συµµετοχή τους στο πρόγραµµα.
4. Της Τοπικής Κοινότητας Φαλελιανών δεδοµένου ότι ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κατάθεσε αίτηση των παραγωγών που αντιπροσωπεύουν παραπάνω από το 50%, που δηλώνουν ότι δεν επιθυµούν τη συµµετοχή τους στο πρόγραµµα για το 2016.
5. Της Τοπικής Κοινότητας Ρόκκας δεδοµένου ότι ο Πρόεδρος της Τ.Κ.κατάθεσε αίτηση των παραγωγών που αντιπροσωπεύουν παραπάνω από το 50%, που δηλώνουν ότι δεν επιθυµούν τη συµµετοχή τους στο πρόγραµµα για το 2016.
6. Της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου δεδοµένου ότι ο Πρόεδρος της Τ.Κ.κατάθεσε αίτηση των παραγωγών που αντιπροσωπεύουν παραπάνω από το 50%, που δηλώνουν ότι δεν επιθυµούν τη συµµετοχή τους στο πρόγραµµα για το 2016 και
7. Των Οικισµών Αι-Κυρ-Γιάννη και Τσουρουνιανών της Τ.Κ.Τοπολίων, δεδοµένου ότι ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κατάθεσε αίτηση των παραγωγών που αντιπροσωπεύουν παραπάνω από το 50%, που δηλώνουν ότι δεν επιθυµούν τη συµµετοχή τους στο πρόγραµµα για το 2016. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: