Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ελαφονήσι γράφει η ταμπέλα και είναι γνωστός ο πόλεμος της συγκεκριμένης ταμπέλας εδώ και 3 χρόνια...βέβαια τι φταίνε οι μικρότερες από κάτω για τον ανούσιο ανταγωνισμό της καλύτερης διαδρομής; Μάλλον κάποιοι δεν έμαθαν οτι οι τουρίστες πλέον "περπατούν" μόνο με GBS.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το απόλυτο αίσχος..............
Ομως πρέπει να ληφθεί μέριμνα για αντικατάσταση της πινακίδας που δείχνει το μέγεθος της κακομοιριά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι μονο 3 χρονια ο πολεμος αλλα 30.

Ανώνυμος είπε...

Πανέτοιμοι κάφροι να υποδεχτούμε επισκέπτες. Περρακης Κωστας

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος γουρούνια γι'αυτό ρε δήμαρχε τώρα Λαϊκή αγορά στην Κίσαμο να μάθουν τα γουρούνια που για να πουλήσουν έναν καφέ και να κρομμύδι πρέπει να κάνουν τον τόπο σαν τη μούρη τους

Ανώνυμος είπε...

Και οι ταμπέλες των Εκκλησιών τι φταίνε... λύσσα να φάνε τον κόσμο οι μεγάλοι επιχειρηματίες

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΆ ΜΗΝ ΤΟΛΜΉΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ