Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

 Μπορεί ο δήμαρχος Πλατανιά να είναι περήφανος και μπράβο του για τις 3.500.000 διανυκτερεύσεις την καλοκαιρινή περίοδο στον δήμο του, αλλά ας κοιτάξει λίγο παραπέρα και ειδικά στο κομμάτι της Εθνικής οδού ΒΟΑΚ από το Κολυμβάρι ως και τα Νοπήγεια...γιατί από εκεί περνούν κάτι ντις παραπάνω τουρίστες κάθε χρόνο για τις παραλίες του νομού που βρίσκονται δυτικά, και δυστυχώς είναι σε αθλία κατάσταση. Που ξανακούστηκε να πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας και ο δρόμος στα επικίνδυνα σημεία (Χατζηδάκη) να έχει κώνους για να μην πάθουμε τίποτα; Ντροπή, μάλιστα κλείνει 3 χρόνια έτσι και αυτό λέγεται .. αδιαφορία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, αν αύριο ήσουν δήμαρχος Κισσάμου και ξαφνικά σου έλεγαν ότι τα σύνορά σου είναι στο Γεράνι, θα ένοιωθες Κίσσαμο το δρόμο από τον Ταυρωνίτη ως τον Πλατανιά; Θα του έδινες ίδια σημασία με το κομμάτι Δραπανιάς Καμάρα ας πούμε;

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη γεια σου. είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας ο εν λογω δρόμος

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αν και υπολογίζω τον ανώνυμο του απαντώ ...και φυσικά θα του έδινα σημασία εξάλλου δεν είναι ένα τυχαίο κομμάτι....τα εικονοστάσια εκεί μιλάνε. Στον δεύτερο ανώνυμο, αν ο αρμόδιος είναι η περιφέρεια..ας μας δείξει ο δήμαρχος το χαρτί και τις ενέργειες του πρώτα, και μετά τα λέμε και στην περιφέρεια, δεν είδα πουθενά έστω μια διαμαρτυρία.
Και ας σταματήσουμε το ποιος είναι υπεύθυνος και ποιος όχι....και ας έλθουμε στην ουσία Είναι αγαπητοί Ανώνυμοι επικίνδυνα εκεί ή όχι; Αν ναι τότε η κουβέντα του εν λόγω δημάρχου μετράει πολύ περισσότερο από την δικιά μου...