Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ

Και ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Χανίων, ο γνωστός μας κ. Μανώλης Γιαννούλης, στην
εκπομπή της κ. Ξηρουχάκη στην Νέα τηλεόραση χθες το πρωί, είπε ναι στην αύξηση του εισιτηρίου στο Μπάλο. Μάλιστα είπε ..οτι πριν βγει στον αέρα η έρευνα του ΜΑΙΧ για την επισκεψιμότητα του Μπάλου, αν δηλαδή μπορεί ένας τουρίστας να πληρώνει τα 3Ε που σκέφτεται η δημοτική αρχή να βάλει σαν εισιτήριο, είχαν κάνε την δική τους έρευνα και είχαν δει οτι άνετα μπορούμε. Βέβαια στο τέλος τα χάλασε λίγο (αν κατάλαβα καλά) λέγοντας οτι η αύξηση αυτή και το εισητήριο μπαίνει σε μια παραλία που "σηκώνει" παραπάνω τουρίστες από οτι αντέχει. ....... Δηλαδή να κάτεχα οι ξενοδόχοι έχουν κάνει έρευνα πόσους τουρίστες σηκώνει ο Μπάλος; Και αν ναι που είναι να δούμε το νουμεράκι παρακαλώ;
Τέλος πάντων ο Μπάλος θέλει προστασία και οι ξενοδόχοι πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα δώσουν ένα τέτοιο αγώνα, γιατί από αυτόν ζουν.... φυσικά προστασία χρειάζεται και η πόλη της Κισάμου!!

3 σχόλια:

Δερουκάκης Εμμανουήλ είπε...

Ο Μπάλος ΔΕΝ ειναι άλλη μια παραλία αλλα ενα μνημείο και έτσι θα πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε. Ακόμα και τα 3 ευρώ ειναι πολύ λίγα.

Ανώνυμος είπε...

Οντως ο Μπαλος ειναι ''μνημειο'' αλλα τα μνημεια αξιζουν και σεβασμο οχι μονο αυξημενο εισιτηριο !

Δερουκάκης Εμμανουήλ είπε...

Συμφωνω απολυτα. Θα πρεπει να γινουν και τα 2.