Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Εκ μέρους των στενών συνεργατών του, εν ενεργεία και συνταξιούχων συναδέλφων, θα ήθελα να πω δυο λόγια, όχι τόσο για τις επιστημονικές γνώσεις και το κύρος του Μανώλη Κοντοπυράκη, γιατί αυτό ήταν αναγνωρισμένο διεθνώς, αλλά για τον άνθρωπο, που γνωρίσαμε και δουλέψαμε μαζί του. Είμαστε εδώ για να αποχαιρετήσουμε ένα σπουδαίο επιστήμονα, ο οποίος κατά τις 2 θητείες που εργάστηκε στην στατιστική υπηρεσία απέδωσε σε πολύ υψηλό βαθμό με άριστη επιστημονική γνώση, αγάπη για τον κόσμο, και προπαντός δικαιοσύνη τόσο για την εργασία όσο και για το ανθρώπινο δυναμικό της υπηρεσίας. Λειτούργησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με ήθος, ανθρωπιά, ευπρέπεια, γενναιοδωρία, αντικειμενικότητα, αποτελεσματικότητα, ωθώντας πάντα το προσωπικό να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Πάντα η πόρτα του ήταν ανοικτή σε όλους προσπαθώντας να επιλύσει τα ατομικά μας προβλήματα στο μέτρο που αυτό ήταν δυνατό,
Γενικέ μας καλό σου ταξίδι ... τα παιδιά σου σε αποχαιρετάνε με αγάπη και ευγνωμοσύνη με ένα δυνατό χειροκρότημα όπως την μέρα που αποχώρησες από την υπηρεσία με το κεφάλι ψηλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: