Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ...

Για πάμε σιγά -σιγά να μαθαίνουμε και τα σήματα... Απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα..
και τα νέα αυτά σήματα για μας... θα τα βρούμε
Στην Ομογενών Αμερικής, ο δρόμος του Νοσοκομείου είναι άνοδος....ως και το τέρμα της.
Στην Πνευματικάκη, ο δρόμος πίσω από το νοσοκομείο είναι κάθοδος όλο το μήκος της και οι δυο δρόμοι αυτοί είναι σπουδαίοι και πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα στο ασθενοφόρο.
Στην Γιαννουδοβαρδή, είναι ο δρόμος από το Σοκολάτ ως και το 2ο γυμνάσιο και είναι κάθοδος.
και στην Λαφονησίου, ο δρόμος που ξεκινάει από το σούπερ μάρκετ Στημαδωράκη άνοδος ως και τον τελευταίο του σχεδίου πόλεως τον δρόμο κάτω από το δεύτερο γυμνάσιο.
Μια ιδέα είναι και τις πρώτες μέρες τα λάθη συγχωρούνται....ώσπου να τους μάθουμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν και καποια σηματα που εχουν ξεβαψει τελειως οπως το stop στο chocolate καλο ειναι να αντικατασταθουν.

βαγγελης είπε...

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΠΟΛΕς ΤΑΜΠΕΛΕς ΣΤΗς ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΣΕΙς ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕς ,ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕς ,.ΛΕΩ ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙς ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΣΕΙς ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΠ ΤΑΜΠΕΛΑ ΝΑ ΙΣΧΕΙΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΑΛΙ ΜΗΧΑΝΕς ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕς ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ