Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2016

Ο Δήμαρχος Κισάμου και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κισάμου ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2016:
Ειδικότερα:
Τις ομάδες και ιδιαίτερα τους αρχηγούς τους που αναλαμβάνουν όλο το βάρος της προετοιμασίας και οργάνωσης της ομάδας τους, τους καρναβαλιστές, τα σχολεία, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς  και τους  συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των οποίων η συμβολή είναι καθοριστική για την διατήρηση αυτού του θεσμού.
Τους υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Μαρακάκη Βίκυ, Ανδρουλάκη Εμμανουήλ.
Τους Αντιδημάρχους και την πρόεδρο του Δ. Συμβουλίου, τον πρόεδρο της Δημοτικής Kοινότητας Κισάμου, Κωνσταντουλάκη Βασίλη, το Δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαιδευσης Κουφακη Μιχάλη.
Τον προϊστάμενο και τους υπαλλήλους της καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Κισάμου. 
Επίσης τους χορηγούς του Κισαμίτικου Καρναβαλιού που στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια, με την ελπίδα ότι θα τους έχουμε αρωγούς στην προσπάθεια μας και τα επόμενα χρόνια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μονο ευχαριστηρια θελουμε και εργα δημαρχε