Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ

Στην οικονομική επιτροπή του δήμου που σήμερα το μεσημέρι συνεδρίασε στο δημαρχείο Κισάμου, κατέθεσε πρόταση ο πρώην δήμαρχος σχετικά με την άμεση αποκατάσταση των Λυκείων. Μάλιστα η πρόταση που έχει εξασφαλισμένη την χρηματοδότηση θα κατατεθεί και στο δημοτικό συμβούλιο την Παρασκευή προς αξιολόγηση. 
Ο κ. Μυλωνάκης θεωρεί οτι από τις εκπτώσεις των έργων που έχουν γίνει στην Κίσαμο και βάσει του τεχνικού δελτίου που έχει υποβάλει ο δήμος Κισάμου υπάρχουν 370.000Ε διαθέσιμα για δρόμους και ασφαλτοστρώσεις. Από αυτά θεωρεί ότι μπορεί να γίνει μια μελέτη με άμεση χρηματοδότηση 240.000Ε για αποκατάσταση των Λυκείων ώστε τον Σεπτέμβριο το σχολείο να είναι πανέτοιμο να δεχτεί τους μαθητές. Μάλιστα τόνισε οτι είναι ενημερωμένος ο Περιφερειάρχης για την πρόταση αυτή και δεν θα υπάρχει αντίρρηση εκ μέρους του αντί για δρόμους (θα γίνουν αλλά με μια μικρή καθυστέρηση) φτιαχτεί αυτό που έχει άμεση ανάγκη και είναι φυσικά για την ασφάλεια των παιδιών μας.
Ο δήμαρχος κ. Σταθάκης επιφυλάχτηκε να απαντήσει αλλά ανέφερε οτι το θέμα θα συζητηθεί στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο...αν και το θεωρεί δύσκολο.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυσκολο να συζητηθει η να υλοποιηθει?

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολο η επειδή τοπε ο Μυλωνάς... Ντροπή βρέ ντροπή...

nektarios είπε...

panta kai antipolitefsi poy itan o nin dimarxos panta antipisis eferne oxi tora poy ine dimarxos ueli na perna to dikotoy exi problima

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΚΟΛΟ σε αυτον τον τοπο να παραμερησουμε τους εγωισμους

nektarios είπε...

sosto ki afto

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί πού φωναζαν και καλά έκαναν για τα παιδιά μάς (γονείς, επιτροπές, σύλλογοι) τώρα που βρέθηκαν τα χρήματα τι έχουν να πουν;

Ανώνυμος είπε...

Αφου εγινε αυτη η τοσο ενδιαφερουσα προταση απο τον κ.Μυλωνακη και αφου οπως γραφετε ο κ.Περιφερειαρχης δεν θα εχει αντιρρηση προς τι οι επιφυλαξεις.Τα σχολεια νομιζω οτι ειναι για ολους .Ας αφησουμε στην ακρη τις προσωπικες φιλοδοξιες, τα''μιση και τα παθη'' κι ας κανουμε κατι ολοι μαζι για το καλο ολων των παιδιων μας .

Ανώνυμος είπε...

Η όλη ιστορία μου θυμίζει το θέμα του σταδίου (ταρτάν)που όλα ήταν έτοιμα καί τα λεφτά στο συρτάρι αλλά η δημοτική αρχή τα έκανε θάλασσα.

Ανώνυμος είπε...

Ε βεβαια ειχε προνοησει ο κυριος Μυλωνακης για να ειναι ολοι οι δρομοι αψεγαδιαστοι και τωρα τα λεφτα που μας ''περισσευουν '' ας τα παμε στο σχολειο λες και μονο ο Μυλωνακης εχει κοπελια και νοιαζεται και οι αλλοι εχουν κουταβια..Ασε μας κουκλιτσα μου.. Οσο για το γηπεδο ας το αφησουμε ασχολιαστο..

Μαρια Παπαδακη

Ανώνυμος είπε...

ΑΑ στην Κισσαμο υπαρχουν και μεσσίες! που ήταν αραγε τόσα χρονια να προτίνουν λυσεισ για την στέγαση των σχολείων.αν θυμάμε καλά επερναν εργα με μμμμεεεγαλες εκπτώσεις. μαλλον τα σχολεια τοτε δεν ειχα αναγκη.. ευτυχως που κουνηθήκαμε λίγο με τους σεισμους και ηρθαν ιδεες στο μυαλο καποιον. ετσι για το θεαθήναι.

Ανώνυμος είπε...

Εχετε δικιο κα Παπαδακη.. ας τα αφησουμε αυτα τα χρηματα π βρεθηκαν εστω κ τωρα. Μην τ βαλουμε στ σχολείο.. π απο την εποχη την δικη μου εχει τα προβληματα του.. Καλύτερα να τα αφήσουμε για κανένα δρομαλακι φίλου ,για κανενα χαντακακι. Παλι φιλου.. Για κανενα καινουργιο αμαξακι.. Για τις βενζινες των αυτοκινητων του δημου π πανε πανω κατω συνεχεια.Για να φτιαξουν καμια αυλη τους. Μηπως τους εκανε χαλαστρα ο κ. Μυλωνακης κάνοντας αυτην την προταση?? Μπορει..Συγκεντρωθειτε.. εκτιθεστε..

Γιωργος Παπαδακης
(Λετε να έχουμε συγγένεια κ.Μαρια??)

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ... ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ? ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ?????
Δ.Μ. .....

nektarios είπε...

mia poy anaferate gia ta amajia toy dimoy pano kato kinisis dimarxon antidimarxon simboylon klp ean ginotan afta epi epoxi mylonaki ti ua ginotan eeeeee sabatokiriako kinisis ipalilon eki pane ta leftaaaa filimoyyy