Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ

Η επικινδυνότητα του οδικού δικτύου της Κρήτης είναι γνωστή τόσο σε ντόπιους όσο και στους ξένους επισκέπτες, οι οποίοι κατά την διάρκεια της παραμονής τους αποφασίζουν να εξερευνήσουν το νησί. Πέντε από τους πλέον εντυπωσιακούς και επικίνδυνους δρόμους της Κρήτης, ξεχωρίζουν στην dangerousroads.org:
1ος Καλλικράτης – Καψόδασος
2ος Ο δρόμος για την παραλία του Μπάλου
3ος Χώρα Σφακίων – Δρόμος Ανώπολης
4ος Δρόμος Κολοκύθας
5ος  Δρόμος Τοπολίων
5 δρόμοι επικίνδυνοι έχει η Κρήτη!!!! κατά την σελίδα και οι δυο στην περιοχή μας και οι δυο προς τους παραδείσους μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: