Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

1ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

Η ηµεροµηνία διεξαγωγής του 1ου Μαραθώνιου Κρήτης 2016, είναι η 8η Μαΐου 2016 και θα περιλαµβάνει και τα αγωνίσµατα των 10 χλµ,των 5 χλµ,και των 2,5 χλµ. Όλες οι αγωνιστικές εκδηλώσεις θα έχουν εκκίνηση και τερµατισµό την Παλαιά Αγορά Χανίων. Επίσης θα πραγµατοποιηθεί και για πρώτη φορά στην Κρήτη η Μαραθώνια Συµµετοχική
Ποδηλατοδροµία η οποία θα διεξαχθεί στο Δήµο Αποκορώνου που είναι η γενέτειρα του Μακαριστού Μητροπολίτη.

Το Σάββατο πριν τους αγώνες θα πραγµατοποιηθούν δροµικές αθλητικές εκδηλώσεις μαθητών σε όλους τους Δήµους της Π.Ε.Χανίων, καθώς και η Μαραθώνια λαμπαδηδρομία η οποία θα έχει ως αφετηρία τον τάφο του Ειρηναίου Γαλανάκη, στο Καστέλι Κισάµου και ως τέρμα την Πλατεία ∆ηµοτικής Αγοράς, όπου θα υπάρχει Βωµός για να υποδεχθεί τη φλόγα της Λαμπαδηδροµίας. Μετά την τελετή της Φλόγας, θα ακολουθήσουν πολιτιστικά δρώµενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: