Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Lidl Κύριοι μπακάληδες μεγαλομπακάληδες και συσκευαστές των μπακάληδων,
Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία.

Τα s/m LIDL ΕΛΛΑΣ, συνεχίζουν την ίδια τακτική παράνομη και παραπλανητική τακτική σε βάρος των καταναλωτών, αξεδιάντροπα με κυριολεκτική σπορά της Ελληνικής Σημαίας παραπλανητικά και παρότι ήδη ανέλαβε η Εισαγγελία.
Ξέρεις, Γερμανέ Lidl Ελλάς, το να πουλάς φθηνά για να βοηθάς δήθεν την κυβέρνηση στον καιρό της φτώχιας που έσπειρες από την Ουνία, δεν πείθεις κανένα πως βοηθάς, πουλώντας σαν να είναι Ελληνικά προϊόντα, αυτά που φέρνεις από το Περού και την Ινδονησία και τα σημειώνεις Ελληνικά. Κοροϊδεύεις και εξαπατάς και την Ελληνική Κυβέρνηση που κάνει πως δεν το καταλαβαίνει βουλιάζοντας και αυτήν, την Ελληνική Κυβέρνηση δηλαδή, και τους Έλληνες Καταναλωτές που είναι οι ίδιοι και Παραγωγοί. Το κάνεις σκόπιμα, αφού δεν είσαι ούτε βλάκας ούτε μ.λ.κ.ας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: