Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΥΣΗΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ...

Γράφουν σήμερα τα Χανιώτικα Νέα που θα μαζευτεί ο κόσμος και που θα στηθούν οι σκηνές σε περίπτωση φυσικής καταστροφής (σεισμός-τσουνάμι) στον δήμο Κισάμου.... Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην πόλη της Κισάμου που πρόσφατα ασφαλτοστρώθηκε και θα φιλοξενηθούν κάμποσες σκηνές και το γήπεδο Πλατάνου, στο ομώνυμο χωριό.
Δεν χωρά αμφιβολία οτι απευχόμαστε τέτοια γεγονότα και οτι για τα τους τύπους βάζουν αυτά τα σημεία συγκέντρωσης...αλλά μιας και τ΄αναφέρουν και πιο επαγγελματικά ΜΜΕ το γήπεδο το Πλατάνου είναι οκ; 
Πάντως μάθαμε πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι .... 
το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, έχει εμβαδόν 5.000 τετρ. μέτρα και διαθέτει τις βασικές υποδομές όπως αυτές της αποχέτευσης, ύδρευσης και φωτισμού. και μπορούν να στηθούν περίπου 125 σκηνές ή 625 άτομα. Υπάρχει πρόσβαση και χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων.
και το γήπεδο Πλατάνου, έκτασης 4.500 τετρ. μέτρων, χωρητικότητας περίπου 113 σκηνών ή 565 άτομα.

Αυτό βέβαια το επιχείρημα είναι σχεδιασμένο από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων η οποία πριν κάμποσο καιρό δεν διέθετε ούτε σκηνές, ούτε κινητές (χημικές ή μη) τουαλέτες, οι οποίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν άμεσα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.....κατά τ΄άλλα απλά προσπαθούν να βρούμε τους χώρους τώρα....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε τσουνάμι το πάρκο απλά δεν θα υπάρχει... Καλά που δεν είπαν για το στάδιο Κισσάμου.