Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κισάμου συνεδρίασε χθες Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου με τα εξής θέματα :
1. Τουριστικό – διαφημιστικό σποτ για τον Δήμο Κισάμου
2. Δημιουργική εργασία προωθητικών υλικών για έκθεση με θέμα τον Τουρισμό
3. Έντυπο διαφημιστικό υλικό προβολής του Δήμου Κισάμου

- Θεωρώ οτι αργήσαμε λιγουλάκι μιας και έως ότου ετοιμαστούν θα έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, αλλά και πάλι έχουμε μια από τις καλύτερες ευκαιρίες να κάνουμε τον δήμο μας δακτυλοδεικτούμενο αρκεί να καταλάβουμε που πρέπει να γίνει η έντυπη διαφήμιση του Δήμου....Μπάλος, Ελαφονήσι και Φαλάσαρνα είναι οι πρεσβευτές μας, εκεί λοιπόν πρέπει να μοιράζονται έντυπα χέρι χέρι...και μάλιστα δεν είναι καθόλου δύσκολο..με το εισιτήριο από τον Μπάλο, από τις καντίνες σε Ελαφονήσι και Φαλάσαρνα. 10.000 επισκέπτες καθημερινά στις παραλίες μας δεν είναι και μικρή διαφήμιση; ....και πρέπει να ξεκινάμε τον Φεβρουάριο.
Φυσικά πρέπει να φτιαχτεί και ένα σάιτ αντάξιο των παραδείσων μας, των επισκεπτών μας, ώστε να αναδείξουμε και τα υπόλοιπα τα αξιοθέατα μας, και όχι μεμονωμένα όπως κάνουμε ως και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: