Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας «Let's Do It»
Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών κάθε ηλικίας, ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης παραλιών, ακτών και κοινόχρηστων χώρων στο Δήμο Κισάμου, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας καθαρισμού "Let's do it 2016".
Στο πλευρό του Δήμου, στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας συμμετείχαν μία σειρά από φορείς, σύλλογοι, εθελοντικές οργανώσεις και ομάδες πολιτών της Κισάμου, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους στέλνοντας το μήνυμα ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας.   
Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Κισάμου
Με αφορμή την επιτυχή υλοποίηση της εθελοντικής δράσης καθαρισμού στην περιοχή του Δήμου Κισάμου, ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Σταθάκης ανάφερε τα εξής: 
«Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος μας στέλνει ένα δυνατό μήνυμα ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης του δήμου μας. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους εθελοντές, πολίτες και φορείς, που συνεργάστηκαν με το Δήμο μας για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω θερμά για τη βοήθεια και τη συνεργασία τους: την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγωσωστών Κισσάμου, τη Νεολαία Κισάμου (ΝΕ.ΚΙ.), την  ομάδα Κισαμίτισες Μαμαδες, την εθελοντική ομάδα Δυτών Κισάμου, την ομάδα του Κισσαμικού, την ομάδα Θύελλα Καλαθενών, τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου (ΑΟΚ), το Δημιουργικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου, το Δημοτικό Σχολείο
Πλατάνου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γραμβούσας, το Μορφωτικό-Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Πλοκαμιανών, την εθελοντική παρέα 1 Γραμμάριο Δράσης, την ομάδα kissamos beach cleaning και όλους τους πολίτες που εθελοντικά συνέδραμαν τη δράση καθαρισμού. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας για τον άψογο συντονισμό και προετοιμασία της δράσης όπως επίσης όλα τα στελέχη του Δήμου, Αντιδημάρχους Αιρετούς προέδρους, προέδρους τοπικών κοινοτήτων και υπαλλήλους που συνέδραμαν με την υποστήριξη τους στην υλοποίηση των καθαρισμών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: