Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 2016

Καλή εμφάνιση και κατάκτηση της πρώτης θέσης από τις ομάδες σκυταλοδρομίας παίδων και πανπαίδων α΄του ΑΟ Κισάμου, οι οποίες αγωνίστηκαν στην ημερίδα στίβου με την επωνυμία "ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ"  που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ Κρήτης ,το Ο.Κ.Α ΑΡΚΑΔΙ  με συνδιοργανωτή το δήμο Ρεθύμνης και διεξήχθη την Κυριακή 29/5 στο Δ.Α.Κ Γάλλου στο Ρέθυμνο.
Συγκεκριμένα οι παίδες του Α.Ο Κισάμου με τους Τσιχλάκη Ντίνο, Σαριδάκη Γιώργο,Μπαλαμπανίδη Αλέξη και Μαργαριτάκη Ιάκωβο τερμάτισαν τη σκυταλοδρομία 4 Χ 100 σε χρόνο 47.30 και οι πανπαίδες του ομίλου με τους Ντίντα Μάριο, Πετράκη Χάρη, Λένι Λέσι και Τζανακάκη Γιάννη τερμάτισαν την σκυτάλη στα 4Χ80 σε χρόνο 39.30.
Και οι δύο ομάδες του ΑΟ Κισάμου βρέθηκαν κοντά στην επίτευξη των ψηλών ορίων που θέτει η ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ για την συμμέτοχη τους στα ερχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Θα πρέπει να αναφερθεί η δυσκολία της επίτευξης των ορίων σε ένα αγώνισμα οπού οι αθλητές του Α.Ο Κισάμου προπονούνται σε ένα στάδιο χωρίς ταρτάν, διαδρόμους και γραμμές αλλαγών γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη την προσπάθεια τους να αποδώσουν στο μέγιστο και να οδηγήσουν την ομάδα της Κισάμου ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα στην κατηγορία τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια: