Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Όταν υπάρχει καλή θέληση όλα φτιάχνουν έτσι στις 16 Αυγούστου ημέρα Τρίτη θα γίνει ο Κρητικός γάμος στην πόλη της Κισάμου και στις 18 ημέρα Πέμπτη θα ανηφορίσουμε όπως κάνουμε κάθε χρόνο στην Ρόκκα για να απολαύσουμε τις κινήσεις του αυγουστιάτικου φεγγαριού υπό των ήχων της κρατικής ορχήστρας Θεσσαλονίκης.
Να θυμίσω οτι ο κρητικός γάμος κλείνει τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας με το όνομα αυτό μιας και πριν είχαμε την γιορτή κρασιού ου είχε και αυτή την βασίλισσα της κάθε χρόνο. και η Αυγουστιάτικη πανσέληνος της Ρόκκας τον 4ο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: