Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

Εάν κ. Σταθάκη με την παρέα σας παρατηρείται έντονη κινητικότητα, επιστολών από την μείζονα αντιπολίτευση, πως την κρίνεται άγονη και μη ουσιαστική; (Δεν ξέρουμε, αλλά αυτά τα δυο συγκρούονται, ούτε αυτό καταλαβαίνεται;)
Συγκεκριμένα πράγματα λέμε στα συμβούλια και γράφουμε στις επιστολές μας, και σεις αντί για απάντηση "σφυρίζεται κλέφτικα". 
Όσο για την απαξίωση το ίδιο ύφος έχετε και στα δημοτικά συμβούλια, με την παρέα σας για κλακαδόρους να σας κολακεύουν. Καλύτερα να τα αφήσετε λοιπόν αυτά και να εργαστείτε επιτέλους για το κοινό καλό μπας και προλάβετε να περισώσετε τα προσχήματα, ή έστω να δικαιολογήσετε την απόφαση των δημοτών να εκλέξουν εσάς και την παρέα σας. Αν πάλι δεν θέλετε ελάτε να μοιραστούμε τους ρόλους του τίτλου που τόσο σας άρεσε "Κλαμένοι" εμείς για τα χαλιά σας και την οπισθοδρομική πολιτική σας χωρίς ανάπτυξη και πλάνο και "Δαρμένοι" εσείς από τα καθημερινά έντονα και αμείλιχτα παράπονα των Κισαμιτών για το μη έργο σας.
Ώρα καλή.
Η ομάδα της Μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κισάμου
Μυλωνάκης Γ.
Θεοδωρογλάκης Μιχ.
Σκουλάκης Ι.
Πατεράκης Μιχ.
Μαυροδημητράκης Σπ.
Καρτσωνάκης Γ.
Σκορδιλάκης Γ.

9 σχόλια:

Δερουκάκης Εμμανουήλ είπε...

Συγνώμη που θα παρέμβω στην "κουβέντα" σας με τον Δήμαρχο και τους πολίτες, αλλα καλο θα ειναι να συμβουλευτείτε κάποιον που γνωρίζει ορθογραφια και συνταξη. Δεν νοείται επιστολή προς δημοσίευση στον τύπο και να έχει τέτοια λάθη κάθε φορά (δεν μιλάω για ψέματα, μιλάω για λάθη). Τουλαχιστον τα προσχήματα καλο θα ήταν να τα κρατάτε τώρα αφού δεν τα κρατήσατε ποτε.
Ένας κλακαδορος, κόλακας, δημοτικός σύμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

συγνώμη που επεμβαίνω αλλά γράφεις "δεν μιλάω για ψέματα, μιλάω για (ορθογραφικά) λάθη;" ..... τότε θα σε ευχαριστήσει η αντιπολίτευση γιατί είναι παραδοχή και μάλιστα από εκλεγμένο.
Τα ορθογραφικά λάθη είναι ανθρώπινα δυστυχώς και συγχωρούνται ...τ' άλλα δεν είναι!
Β.Χ

Ανώνυμος είπε...

Ε αυτό πάλι...Καλό..!!!!!!
Φίλε Μανώλη με τα ορθογραφικά λάθη της αντιπολιτευση θα πρέπει να ασχοληθούμε η με τα μεγάλα λάθη που κάνει κάθε μέρα η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ μας και μας επηρεάζουν ΟΛΟΥΣ καθημερινά ????
Φίλε Μανώλη ΞΕΡΩ ότι το ξέρεις ότι έχω δίκιο αλλά.....

Δερουκάκης Εμμανουήλ είπε...

Η κατά το δοκούν ανάλυση αποσπασμάτων, συνήθως αποτελεί ''προνόμιο'' των δημοσιογράφων... Μίλησα για ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Τα υπόλοιπα μπορεί να τα κρίνει ο κόσμος από το συνολικό αποτέλεσμα, μπορεί και γνωρίζει να τα απαντήσει ο Δήμαρχος στον οποίο αναφέρονται οι επιστολές, όχι εγώ.
Υ.Γ. Μπορείτε να βάλετε και όνομα, δεν είναι ντροπή να διαφωνεί κανείς. Καμιά φορά η κριτική κάνει καλό.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης Παπαδάκης πάντως θα τρίβει τα χέρια του με την επισκεψιμότητα του μπλογκ και τα σχόλια που πέφτουν διαρκώς.
Εύγε Γιάννη και σύντομα το μπλόγκ σου θα το διαβάζει το 80% της Κισάμου.
Περράκης Κώστας.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κώστα το Blog φτιάχτηκε για να διορθώσει τα κακώς κείμενα..τώρα όσο ανεβαίνει η ακροαματικότητα τόσο θα υπάρχει... το 80% είναι μακρυά ακόμα αλλά ένα 60% το έχουμε πιάσει προ πολλού.

Δερουκάκης Εμμανουήλ είπε...

Γιάννη βάλε και κανένα ''κουμπί'', ήθελα να κάνω like στο σχόλιο του Κώστα...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε πρόεδρε της κοινοφελούς επιχειρήσης του Δημ. Κισσάμου υπέγραψες και ΕΣΥ ,για τα 50000 € στην τοποθέτηση των ομπρελοκαθισματων ? ( υπάρχει ορθογραφικό λάθος εδώ!!!!!!!! ) Αν μου δίνανε τόσα χρήματα θα τοποθετούσα ομπρελοκαθισματα απο το ΓΙΒΛΑΤΑΡ Μεχρι το ΣΟΥΕΖ.......Θα έβαζα και Καρυδες Η κοκονατ στα τραπεζάκια ....Τι ντροπή κι αυτο για τους Πολίτες της ΚΙΣΣΑΜΟΥ !!! Γεια Ευχαριστω Κωστής Ν.

Ανώνυμος είπε...

Ειχα καιρο, τουλαχιστον χρονο να γραψω σχολιο αλλα αυτη η επιστολη με εκανε να αλλαξω γνωμη. Δεν γνωριζω κανενα προσωπικα απο αυτους που την υπογραφουν ουτε θελω να τους θιξω αλλα ειναι αυτη επιστολη αντιπολιτευσης για δημοσιευση;; Αντε να καταλαβω (δυσκολα βεβαια!!!!) τον τροπο που εκφραζεστε στα καφενεια αλλα κ σε επιστολες ειναι απαραδεκτο.. Αυτο που διαβασαμε για κανενα λογο δεν αποπνεει αξιοπρεπεια ουτε εμπνεει σεβασμο αν και φανταζομαι πως αυτος ηταν κ ο λογος δημοσιευσης του.. Τελοσπαντων ωρα καλη!