Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟ ΟΙ .. ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ

Η αλήθεια είναι οτι ασχολούνται περισσότερο από εμάς με πράγματα που θα έπρεπε εμείς να δίναμε το καλό παράδειγμα. Με πράγματα που έπρεπε να είχαμε κάνει για να αποδείξουμε όχι στους άλλους, αλλά στους εαυτούς μας οτι αξίζει να ζούμε σε ένα παράδεισο. 
Δεν τα κάνουμε γιατί απλά δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μας, και ενίοτε έχουμε να κάνουμε και σπουδαιότερα.... καφενείο, καμιά γκομενότσαρκα, κλπ.
Μπράβο στην αλλοδαπή κοινότητα της πόλης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά στόν μπάλο δεν καθαρίζει ή εταιρεία του δήμου κάθε χρόνο;

Ανώνυμος είπε...

Τι λέμε τώρα....ας περιμένουμε λίγο να τοποθετηθουν τα....Χρύσα ομπρελοκαθισματα (50000 €) και μετά θα δούμε αν θα μείνει και τίποτα για καθαριότητα....
Υ.Γ. ελπίζω να μην έχω κάνει κανένα... ορθογραφικό λάθος....έχω πάθει ψυχολογικό μ αυτό!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

το θεμα ειναι να διαβαζετε φιλε μου.τα υπολυπα αστα.