Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΟ...... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ

Προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα δρόμο επικοινωνίας με την δημοτική αρχή και τους δημότες μέσα από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο προς ενημέρωση τους, απαντάμε σε σχόλιο που γράφτηκε σε κείμενο μας από τον φίλο και δημότη "Βάγγο", και δημοσιεύθηκε στο bloq Σαδεντρεπεσαι με τίτλο "Και Κλαμένοι και Δαρμένοι" .
Το σχόλιο που βλέπετε παρακάτω, αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα αφού ταυτίζεται απόλυτα με τις θέσεις και τις τοποθετήσεις της δημοτικής αρχής όταν συζητιόταν το συγκεκριμένο θέμα  (Αύξηση 120% και 50% σε κοινόχρηστους χώρους που νοικιάζει ο Δήμος) στο Δημοτικό συμβούλιο.
" Από την προπερυσινή μείωση που κάνατε κύριοι της αντιπολίτευσης ο πολίτης τι κέρδισε; 
Τίποτα ίσα-ίσα...από 5Ε οι ομπρέλες πήγαν 7 και 10 ....καλά κρασιά λοιπόν."
Βάγγος
Αγαπητέ Βάγγο και δημοτική αρχή όταν εμείς αποφασίσαμε την μείωση κατά 50% οι συνθήκες στην χώρα και η φοροκαταιγίδα ήταν πρωτόγνωρες πράγμα που συνεχίζεται και σήμερα, για αυτό συνειδητά αποφασίσαμε την φοροελάφρυνση αυτή.
Αγαπητέ Βάγγο και δημοτική αρχή στις παραλίες του Δραπανια και του Μαύρου Μώλου ο επισκέπτης δεν επιβαρύνεται για την χρήση των ομπρελοκαθισμάτων, οπότε κατά το ήμισυ είναι λάθος η τοποθέτηση και του Βάγγου και της δημοτικής αρχής. 
Τελειώνοντας αγαπητέ Βάγγο και δημοτική μας αρχή, θεωρούμε ότι με αυτή σας την τοποθέτηση στοχοποιείται τους επιχειρηματίες των Φαλασάρνων, οι οποίοι όλη μέρα δίνουν τον αγώνα τους για να εξασφαλίσουν το μεροκάματο τους. (προσφέροντας και τις υπηρεσίες τους σαν ναυγωσώστες και σκουπιδιάρηδες της παραλίας) 
Και αφού κόπτεστε αγαπητέ Βάγγο και δημοτική αρχή για τους επισκέπτες των Φαλασάρνων που πληρώνουν ακριβά τα ομπρελοκαθίσματα..γιατί δεν μειώνεται εσείς τις τιμές σε Ελαφονήσι και Μπάλο ή δεν το σκεφτήκατε αυτό;
Αλλά ξεχάσαμε...εσείς όλα τα σκέφτεστε ανάλογα με το τι έχετε στο πίσω μέρος της κεφαλής σας.
Ομάδα Μείζονος αντιπολίτευση
Η ομάδα της Μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κισάμου
Μυλωνάκης Γ.
Θεοδωρογλάκης Μιχ.
Σκουλάκης Ι.
Πατεράκης Μιχ.
Μαυροδημητράκης Σπ.
Καρτσωνάκης Γ.
Σκορδιλάκης Γ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ 5-6-7 ΕΥΡΩ? ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΣΕΖΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ Η ΙΔΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ,ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΝΤΑΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΩΣ ΠΡΟΝ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΑΠΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ,ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΕΙΤΕ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΑ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΠΛΑ Η ΧΡΕΩΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ(ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΜΠΡΕΛΕΣ)