Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΑΣΚΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΝΟΠΗΓΕΙΑ

Μετά τα βραδινά ελικόπτερα θα έχουμε και αποβατική άσκηση στα ανατολικά του κόλπου για ένα διήμερο ίσως και τριήμερο. 27-28 και ίσως 29 δέσμευσαν την περιοχή ανατολικά του κόλπου και ένα μέρος της παραλίας της Χώνης για αποβατική άσκηση από ..... Εγγλέζους.
Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν ασκήσεις στην θαλάσσια περιοχή, αλλά είναι η πρώτη που θα πατήσουν πόδι σε Κισαμίτικο έδαφος, μετά το δεύτερο Β΄παγκόσμιο πόλεμο.
Οπότε αύριο αν δείτε κάμποσα αποβατικά, ελικόπτερα και φρεγάτες μην "ψαρώσετε" σύμμαχοι είναι και όχι Τουρκαλάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: