Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

... με τίτλο: «Και κλαμένοι και δαρμένοι κατά δήμαρχο»
Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα έντονη κινητικότητα επιστολών της Μείζονος Αντιπολίτευσης. Με όλο το σεβασμό προς τους δημότες μας και αναγνώστες του bloq δεν ασχολούμαι πλέον μαζί τους, διότι τα λεγόμενά τους είναι άνευ ουσίας. Έχω να τονίσω όμως, ότι η επιστολή τους «Και κλαμένοι και δαρμένοι» είναι πολύ επιτυχημένη ως προς τον τίτλο, αλλά όχι και ως προς την ουσία. 
Διότι αυτή η επιστολή, αγαπητοί κύριοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης, αποτυπώνει το πώς νιώθετε (και κλαμένοι και δαρμένοι) μετά την ήττα που δεν έχετε ξεπεράσει ακόμη και όπως φαίνεται δεν μπορείτε να ξεπεράσετε, ώστε να προχωρήσετε σε ουσιαστική και γόνιμη αντιπολίτευση προς όφελος του Δήμου μας.     
Με εκτίμηση, 
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Σταθάκης Θεόδωρος

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απύθμενο θράσος αλαζονεία και απαξίωση των Θεσμών, αυτό είναι το ύφος της Δημοτικής μας αρχής.Στην απάντηση που θα δώσει η ομάδα εύχομαι να απαντήσετε επιτέλους με πολιτικά επιχειρήματα.
Μιχάλης Θεοδώρου θεοδωρογλάκης

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη Μπράβο ,ΑΛΑΖΩΝ ,διακρίνεται μονο ως προς την απονομή ευχαριστήριων ,συγχαρητηρίων και χορευτικών ικανοτήτων !!! Ευχαριστω Κώστας ....Γ

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να κρινόμαστε καθημερινά (δημοτική αρχή, αντιπολίτευση, δημότες, επιχειρήσεις), δυστυχώς ή ευτυχώς τα αποτελέσματα - οι πράξεις και τα έργα, μας κρίνουν. Πρέπει να αποβάλλουμε την νοοτροπία ότι μας φταίνε πάντα οι άλλοι και να μην μας κακοφαίνεται η κριτική και οι ενστάσεις, τα πράγματα είναι απλά και κατανοητά και πρέπει να δίνουμε απλές απαντήσεις, όχι εριστικές και ειρωνικές, διαβάζει αρκετός κόσμος το blog.
Περράκης Κώστας.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομε που δύο χρόνια τώρα εχει ξεβρομήσει ο δήμος από το τσιφλίκι ορισμένων. Αυτό φυσικά και τους πληγώνει αλλά υπαρχει και δικαιωσύνη. Δεν μπορει να διαφεντευουν πάντα και να εχουν υποχείρια τις ανθρώπινες συνειδήσεις και τον ανθρώπινο πόνο. Σκεφτητε λίγο πριν δυο χρονια τετοιες μερες τι γινοταν στο καστέλι. Για παράδειγμα οι "δωρεαν" διακοπες των εγγεγραμένων ρωσοποντιων που πια είχαν αναζητησει καλυτερη τυχη σε αλλά μερη. Ή καλυτερα κάτι "δρομάκια" για τους ψηφους. Αλλά ΚΑΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΌς ΠΟΛΕΜΟΣ μέσα στις οικογενειες, στοχευοντας να ταραξουν τις ισορροπιές. Και ολα αυτα για ενα ψηφο και για να ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ την δραση τους ως δημοτική αρχή. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ μόνο που εχομε Δημαρχο ΑΝΘΡΩΠΟ και ΧΟΡΕΥΤΗ και μπορώντας να λεει ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΦΤΑΝΕΙ και σας πληγώνει. Εκφραστητε ελευθερα η ζηλια ειναι ανθρωπινο συναισθημα. Οσο για τον ορισμο της ΑΛΑΖΟΝΙΑΣ ανοίξτε τον Μπαμπινιωτη. ΙΣΩΣ εχει ονοματα γνωστα σας απο κάτω. Πολύ καλη η απάντηση σου δημαρχε γιατι τελικα τα παλικάρια ειναι ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.. ΑΘΗΝΑ Α.

Ανώνυμος είπε...

Για τη ταμπακιέρα η κ .Πανα......α κουβέντα ? Εγκρίνει το χορευτικό και το τραγούδι ....Μη προσβάλετε το Μπαμπινιώτη. αυτο ρωτήσετε ? Μήπως λέγεται ασέλγεια ? Απόστολος .Α

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μεγάλη η χολή σου κ.Πα......τα ανάφερε παραδείγματα ....Έχεις μείνει μόνη σου .παρεα με μερικούς Ανίκανους της τωρινής Δημ Αρχής .Ουτε ένα έργο .το μονο ειναι απ ευθείας Αναθέσεις και να κυκλοφορεί με τα αυτοκίνητα του δήμου ,πληρώνοντας οι δημότες ......Θυμάσαι μήπως ετσι κάνανε και οι πρώην ? Απαράδεκτοι και λασπολογοι για το Δι ταύτα κουβέντα ? Κοίταξε τους διπλανούς Δήμους !!! Ντροπή είσαστε για λύπηση κ. Πα.........α. Κώστας Ν ,και καλό ΣΚ.

Ανώνυμος είπε...

Το προηγουμενο σχολιο το κατεβασατε... εχω συναντησει πολλες φορες τον κυριο με τον χαρτοφυλακα αλλα ''μπαξισι'' δεν ελαβα ουδεποτε .Ντροπη παντως να γραφονται τετοιου ειδους πικροχολα σχολια με προσωπικες επιθεσεις αλλου ειδους κριτικη νομιζω οτι εχει αναγκη αυτος ο ευλογημενος τοπος.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Το προηγούμενο σχόλιο πέρασε δίχως εποπτεία...λάθος του bloq

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζω οτι επι προηγουμενης δημοτικης αρχης βρομαγε ο δημος ουτε αισθανθηκα υποχειριο κανενος.Ελεος! Μεγαλη εμπαθεια και βαριες κουβεντες.Τι σας εκανε η τι δεν σας εκανε η προηγουμενη δημοτικη αρχη κ.Αθηνα η οπως αλλιως σας λενε.Διαλογος δεν γινεται με υβρεις αυτου του ειδους αλλα με επιχειρηματα αλλα μαλλον οι υποστηριζοντες τη σημερινη δημοτικη αρχη δεν αντεχουν την κριτικη η στερουνται επιχειρηματων μονο ετσι μπορει να εξηγησει καποιος τις υβρεις και αυτου του ειδους τις προσωπικες επιθεσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΙΤΑΙ ΜΟΡΕ. ΞΑΝΙΞΕΤΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΥΝΕΧΙΑ . ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΑΕ ΒΓΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ .ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΕΤΑΙ ΝΑ ΦΙΑΞΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΑΜΑ.

MAG είπε...

Μηπως τελικα μονο τα πανηγυρια εχουν θεση στην μιζερη καθημερηνοτητα μας Τα εργα ας τα αφησουμε για τους αλλους