Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ....

Να προετοιμάσω και λίγο το κλίμα (πάντα ήταν στραβό και πάντα το έτρωγε ο γάιδαρος στο τέλος) των καλοκαιρινών εκδηλώσεων.
Στις φετινές εκδηλώσεις για τον Κισαμίτικο Αύγουστο ή Κισαμίτικης Κουλτούρας θα είναι λένε έκπληξη οι καλεσμένοι μας. Μάλιστα το κρατάνε μυστικό και θα κάνει μπαμ μια εμφάνιση ενός γνωστού σόου μαν (όνομα και πράμα).
-Ναι.. Έτσι πρέπει να είναι αυτές οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις και πάντα πρέπει να υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη ώστε να το προσμένουμε με χαρά και ανυπομονησία.
Ξέρω οτι κάποιοι θα βγάλουν μια μικρή κακία ... έχουμε λιτότητα, μα δεν έχουμε ντόπιους να καλέσουμε, μα και ξε μα.. έτσι αποφάσισαν και καλά έκαναν.
Αν το ίδιο γεγονός γινόταν σε κανένα όμορο δήμο οι ίδιοι θα έλεγαν...καλά δεν βλέπετε τους γείτονες τι φέρνουν και πόσο κόσμο μαζεύουν;
Είπαμε προετοιμάζω το έδαφος....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω ποιος θα ειναι ο showman αλλα θα ηθελα να ξερω ποσο θα μας στοιχισει παλι αυτο και μη βιαστουν να βγουν καποιοι να πουν να κλειστουμε στα κλουβια μας η να μπουμε στις προθηκες των μουσειων...