Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ο ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Στην 11η θέση στα 800μ παίδων με χρόνο 2.04.92 κατέκτησε ο Γιώργος
Πόπα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Τρικάλων το Σαββατοκύριακο 25-26/6 .Ο αθλητής του Α.Ο Κισάμου στο πρωινό προκριματικό είχε σημειώσει την 6η καλύτερη επίδοση με 1.59.54 όμως δεν κατάφερε να την επαναλάβει σε ένα από τους πιο γρήγορους τελικούς 800μ των τελευταίων ετών.

Καλή εμφάνιση για την ομάδα σκυταλλοδρομίας 4Χ400 του Α.Ο Κισάμου η οποία τερμάτισε στην 17η  Πανελλήνια θέση με επίδοση 3.40.56 με τους Λένι Λέσι-Πόπα Γιώργο-Παπαδογιαννάκη Σώζων και Πετράκη Χάρη. 
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας που εκπροσώπησαν την Κίσαμο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: