Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας για τη συνεργασία και τη βοήθεια που μας πρόσφερε όλη αυτή τη σχολική χρονιά. Ελπίζουμε και την επόμενη χρονιά, η συνεργασία μας να είναι εξίσου καλή και εποικοδομητική.
Ευχαριστούμε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6/θ Δημοτικού Σχολείου Δραπανιά, για το ενδιαφέρον και την προθυμία του να συνεργαστεί κι να βοηθήσει στη λύση προβλημάτων που αντιμετώπισε το σχολείο μας  όλη αυτή τη σχολική χρονιά. Με τη στάση του απέδειξε,  ότι οι σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων είναι συνοδοιπόροι και αρωγοί στις προσπάθειες για τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των σχολείων.
Ευχαριστούμε την κ. Μπαντουβάκη Χρυσάνθη για την προσφορά της (400 ευρώ) στους αριστούχους μαθητές της Στ΄ τάξης του σχολείου μας  και το πλούσιο κέρασμα σε γονείς, μαθητές, φίλους, γείτονες και συγγενείς που παραβρέθηκαν στη σχολική μας γιορτή. Το φύτεμα ενός ακόμα δέντρου, ροδιά, στην αυλή του σχολείου μας, θα μας θυμίζει για άλλη μια φορά την ευγενική της χειρονομία.
Η εξαιρετική συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα αποτελεί σπουδαίο δείγμα για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.
                             Ο σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές
                          του 6/θέσιου Δημοτικού σχολείου Δραπανιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: