Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΒΟΗΘΕΙΑ...ΡΟΔΑΚΙΝΑ...

 16 τόννους ροδάκινα μοίρασε ο δήμος Κισάμου στις κοινότητες, στους συλλόγους, στο Αννουσάκειο, στους πολύτεκνους...
 Φυσικά σχεδόν όλοι πήραν από αυτούς που παραβρέθηκαν .... εξοργίζοντας τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο...Πάντως τέτοιο κομφούζιο για μια κλούβα ροδάκινα δεν ξανάγινε. 

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

....Δυστυχως αυτά συμβαίνουν μονο σε τριτοκοσμικές χώρες .....Η αξιοπρέπεια των λαών ειναι,να εργάζονται να αμείβωνται ,και πληρώνοντας να αγοράζουν τα απαραίτητα προς το Ζην.Αυτα που τωρα και καιρό συμβαίνουν ( Μοίρασμα φρούτων ,Κονωνικα παντοπωλεία και φάρμακεια )Ειναι και είμαστε σαν λαός για λύπηση .....Κρίμα για τη Ελλάδα Και το λαό της
Αντώνης Ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που δεν περάσαμε δηλαδή κάποιοι να πάρουμε και εξοργισουμε ακόμα περισσότερο τον αντιδήμαρχο...να μην μπορεί να κοιμηθεί το μεσημέρι
ΡΙ.ΚΟ.

Χαρίλαος Παπαευαγγέλου είπε...

.................."Δυστυχως και αυτά συμβαίνουν μονο σε τριτοκοσμικές χώρες "................να είναι δίπλα στο πάρκινκ και να κλείνουν οι ίδιοι οι Δημοτικοί Άρχοντες, χωρίς καμία σήμανση στην πλατεία, τον μοναδικό δρόμο που οδηγεί στο Δημαρχείο...............και μετά μας πειράζει που οι πολίτες παρκάρουν και κλείνουν όποια πλατεία και δρόμο τους βολεύει............οι πολίτες έχουν και άλλες δουλειές στο Δημαρχείο και πρέπει να μπορούν να έχουν πρόσβαση και σ΄αυτό και στο πάρκινκ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εξοργιστηκε ο αντιδήμαρχος?Από το περιβόλι του τα πήραν?Να εξοργίζεται με άλλα πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη του και όχι με τους ανθρώπους που η ανέχεια τους αναγκάζει να περάσουν από εκεί για λίγα ροδάκινα.Ας εξοργιστει για τα χρυσά κλειδιά της πόλης,τις μεμονωμένες ασφαλτοστρωσεις και τόσα άλλα.Ξυπνηστε και αφουγκραστειτε τον πολίτη αυτής της κωμόπολης και δη τον δημότη σας.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς ο Αντιδήμαρχος περισσότερο εξοργίστηκε για την κατάντια που έχει περιέλθει ο κόσμος με αποτέλεσμα να χάνει την αξιοπρέπειά του για μερικά ροδάκινα, αλλά και για άλλους που είναι γενικώς κακομαθημένοι και κακομοίρηδες που ΄χουν την δυνατότητα να έχουν οτι θέλουν και όμως καταδέχτηκαν και πήγαν να πάρουν μερικά ροδάκινα.......

Ανώνυμος είπε...

Ρουσφετι με ροδακινα παλι οι υμετεροι τα εφαγαν καταντια εδω τα χορτα στο μοναδικο πεζοδρομιο που οδηγει στην παραλια κατω απο το Δεσποτικο δεν καταφεραν να κοψουν μην πουμε για την εθνικη που θα καθαριστει εως το Κολυμβαρι μην μην... ας ετρωγα τουλαχιστον κανενα ροδακινο ...

Ανώνυμος είπε...

e re plakes kana karpoyzi bre seis kamia ntomata esto kana aggouriiiiiiii

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΥΡΑΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΤΟΥΣ-ΧΟΡΤΑ-ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΤΛ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΛΑΛΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΗ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΕΝΟ ΜΕΣΑ ΠΕΖΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΕ ΝΤΟΠΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΏ ΌΤΙ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΉΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ...ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΆ ΕΚΕΙΑ ΘΑ ΔΏΣΟΥΝ ΑΎΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΎΡΙΟ. ..

Ανώνυμος είπε...

NA PITE ENA EFKARISTO STYS ANTHROPYS APO TO DIMO KAI PANO APO OLA TOY KIRIA ANTIDIMARKO POY E KANE TOSO AGONA TO MONO POY KSERETE NA TYS KATIGORITE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολα καλα και ολα οραια.ρωτησε κανεις ποση που δεν δικεουτε να παρει αν πιναει?(δημοτης λεω).η αλβανη η βουλγαρι η γεωργιανη δικεουντε να περνουν??ο αντιδημαρχος δικεουτε να παρει??ολο το επιτελιο του δημου δικεουτε να παρει?πως πηραν η δημοτες που μερικη τα στερουντε λογο οικονομικο και πινας ειναι εγκλημα και η τοπικη και αντιδημαρχι που πιραν για τα σπιτια τους τοσα δεν πειραζι ε!!!!ντροπη σας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ [ΤΟΠΙΚΟΥΣ]ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΜΠΙΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΙΝΑΣΟΥΝΕ. ΜΠΙΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ [ ΑΝΩΝΥΜΕ ] ΓΙΑ ΧΑΡΑ-ΕΝΑΣ ΤΟΠΙΚΟΣ.

ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΚΟΥΝΑΚΗΣ είπε...

ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ,ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΣΟ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ,,ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ... ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΦΡΟΥΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Η ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ .. ΕΣΤΕΙΛΑΝ Α ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΡΟΥΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ... ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΦΡΟΥΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .... ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ . ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΨΕΥΔΕΤΑΙ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΠΗΡΑΝ ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗ ΠΟΥ ΑΜΙΣΘΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΚΙΣΣΑΜΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΑΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΚΙΣΣΑΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΚΙΕΣ.. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ .

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

για την δέσποινα Σαιτα που έκανε προσπάθεια δύο μέρες για να μοιραστούν σωστά τα ροδάκινα δεν έγραψε κανείς τίποτα ....
το υπόλοιπο μήνυμα το έσβησε ο διαχειριστής του μπλοκ.