Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Επίτιμος δημότης Κισάμου ανακηρύχθηκε σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος καθώς και οι προκαθήμενοι των Ορθοδόξων Εκκλησιών που συμμετέχουν στις εργασίες της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Τσατσαρωνάκειο Ίδρυμα Κισάμου και, όπως είπε κατά την ομιλία του (θα αναρτηθεί ολάκερη την Δευτέρα) ο δήμαρχος Θόδωρος Σταθάκης, η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την απονομή της διάκρισης λήφθηκε «ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού και αναγνώρισης του πολυσήμαντου και παγκοσμίου αναγνωρισμένου έργου τους για τη διαφύλαξη της Ορθόδοξης παράδοσης, της ενότητας, της ειρήνης και της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, για την ανάδειξη της ανάγκης προστασίας του περιβάλλοντος ως κυρίαρχο πρόβλημα της ανθρωπότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: