Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ...

Όσοι παρακολούθησαν το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ που ήταν απευθείας από το Κολυμπάρι.... άκουσαν όχι μια αλλά ίσαμε 3 φορές τον απεσταλμένο της ΕΡΤ να λέει από τα Νοπήγεια του Δήμου Πλατανιά. 
Μπορεί το θεατράκι να είναι στα όρια του δήμου και να μας το έχουν "πάρει αυτοδιοικητικά " οι γείτονες .. αλλά όχι και τα Νοπήγεια.....κάτι δεν πάει καλά λοιπόν όταν τα ακούω αυτά... με πιάνει πολύ το τοπικιστικό μου... άκου εκεί τα Νοπήγεια στον Δήμο Πλατανιά... κι άμα δεν το διορθώσεις την παθαίνεις όπως και με το Ελαφονήσι..που σου λέει ο άλλος, καλά από πότε το Ελαφονήσι στον δήμο Κισάμου;
Έ εκεί στον Δραπανιά ετοιμαστείτε....

3 σχόλια:

lena είπε...

Μπράβο Γιάννη και εμάς μας πείραξε πάρα πολύ

Ανώνυμος είπε...

Τα ορια του Δημου Κισσαμου ειναι μεχρι το ποταμι, μιας και
η πρωιν κοινοτιτα Νοχιων -Πλακαλωνων ,ειχε τα ορια της εκει.Αρα το θεατρο ειναι στο Δημο Πλατανια ,και οχι τα Νοπειγια.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αυτό λέμε..αλλά ποτέ και επ ουδενί δεν χωρίζουν όρια απο ποτάμια και παλιές κοινότητες
..αλλά από τα νερά των βουνών... και φυσικά το θέατρο ανήκει στον όμορο δήμο όχι όμως και τα Νοπήγεια.