Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ....ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

* Μετά τον Γαβριήλ που αποχώρησε για ανατολικό δήμο ο δήμαρχος Κισάμου ξαναέχει ειδικό συνεργάτη, και όπως ανακοινώθηκε, θα είναι ο Χαιρετάκης Ιωάννη – Κωνσταντίνου του Στεφάνου τοπογράφος. 
* Και η οικονομική επιτροπή του δήμου μετά το Δημοτικό συμβούλιο, ενέκρινε κατά πλειοψηφία (απών η αντιπολίτευση) την τιµή ενοικίασης ανά σετ ομπρελοκαθίσματος (1 ομπρέλα σκίασης µε δυο καθίσματα-ξαπλώστρες) στις θέσεις της παραλιακής περιοχής Παχιά Άμμος Φαλασάρνων Τ.Κ.Πλατάνου, που θα εκμεταλλεύεται πλέον ο δήμος στα Οκτώ (8) Ευρώ. (Μια τιμή το δημοτικό συμβούλιο είχε προτείνει τα πίσω ομπρελοκαθίσματα να έχουν τιμή 7Ε)
* 117.000 Ε πίστωση ενέκρινε κατά πλειοψηφία, η Μονομετοχική του δήμου Κισάμου για να γίνει ανοικτός διαγωνισμός για τον «Καθαρισµός παραλίας και περιβάλλοντα χώρου Ελαφονησίου-Γραµβούσας».
* Τέλος στα σκουπίδια που γενικώς υπάρχει μια αναστάτωση ο δήμος Κισάμου περιμένει τα δυο νέα απορριμματοφόρα για να ξεμπλοκάρει την πολύ κακή κατάσταση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι ολα καλά αλλά ως αναφορά το τελευταίο σκέλος δεν καταλαβαίνω πώς θα αλλάξει η κατάσταση με τα δύο απορριμματοφόρα που θα έρθουν αφού δεν βλέπω προσωπικό, εκτός και άν οι οδηγοί του Δήμου έχουν τόσο καλές ικανότητες ώστε να τα οδηγούν δύο δύο.