Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ

12 το μεσημέρι, 5 φορτηγά, 2-3 μόνιμοι παρκαρισμένοι στην μέση της πλατείας... καταφτάνει η αστυνομία μετά από καταγγελία επαγγελματία ... να δείτε σε τι ταχύτητα εξαφανίστηκαν, πως οι μόνιμοι που αδιαφορούν για το που παρκάρουν, βρήκαν θέση για να το παρκάρουν κανονικά δεν λέγετε.... τελικά μήπως αυτό μας λείπει δήμαρχε; Αστυνόμευση!!
Τα δε φορτηγά ως δια μαγείας είχαν ξεφορτώσει και έφυγαν...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένας από τους επαγγελματίες οδηγούς δεν είχε το φιλότιμο να φύγει, αφού είδε ότι η πλατεία ήταν γεμάτη και να επιστρέψει αργότερα?